15. Hoe gaat het? | Hoe ik er Insta

Gepubliceerd op 4 februari 2021 om 00:00

4 februari 2021

Kijk mij trots zijn, na een loopje zonder... rollator!🦧🚶🏻‍♀️
°
Van alle vragen die bestaan, vind ik "hoe gaat het?" nochtans de lastigste. Goed, slecht, ups, downs, beter dan ooit, slechter dan ik me herinneren kan, wisselen elkaar in rap tempo af. Soms voelt mijn leven als één grote chaos en even later gaat het beter dan de afgelopen jaren opgeteld. Laten we het groeipijn noemen. IK GROEI!
Steeds vaker doorvoel ik pijn ònder de pijn; de boodschap die mijn lichaam -als beschermer van mijn welzijn- eigenlijk probeert te delen, maar waar het de taal nooit voor heeft geleerd. Ik zet mijn vermoeidheid in als poortwachter, als vriend die het beste met me voorheeft en me wil beschermen voor (verder) over mijn grenzen gaan. Het blijft een kwetsbaar proces. Mijn moed wordt op de proef gesteld. Gelukkig groeit ook mijn (zelf)vertrouwen met de dag. Mijn kracht komt voorzichtig terug. Met als beloning dat beperkingen betekenis krijgen, kunnen ontladen en mogen “oplossen". Hallo mogelijkheden! Zo gaat dat hier. Ach, het mag er allemaal zijn.
°
#hoegaathet #hoegaathetechtmetje #antwoord #heteerlijkeverhaal #upsanddowns #goeddoel #fyts11 #chronischepijn #chronischpositief #durftedromen #durftedelen #open

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.