69. Kans mezelf te Zijn | Hoe ik er Insta

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 om 00:00

4 oktober 2021

πŸͺ£πŸ§½πŸ§Ό Kraan aan. Emmer in gootsteen. Wachten. Duuuuurt lang. Weglopen. Loslaten. Iets anders gaan doen. Terugkomen. Emmer overstroomd. Dat gevoel.

°

Druppel voor druppel. Stap voor stap. Bladzijde voor bladzijde. Helen, genezen, herstellen. Ik hoef mezelf niet langer ziek te noemen. Identificatie met beperkingen is voorbij. Samengevallen met mezelf. Ik ben beter en precies goed zoals ik ben.

°

Ik, hier, nu
Alles, overal, altijd
Eén

°

Snappen doe ik niet. Hoeft ook niet. Ik begrijp. Niet in mijn hoofd, maar in mijn hart. Mijn buik. Mijn diepste Weten.

°

Waar ik uitkom, weet ik niet. Er wordt angst gevoeld: HOE DAN?!😱 Dan weer euforie over ontstane mogelijkheden: πŸ‘©‍🦽🀸‍β™€οΈπŸš΄‍♂️ Grenzen vanbinnen, niet vanbuiten. Ik kreeg de kans alles anders te doen. Ik greep mijn kans te veranderen. Of nee, mezelf te Zijn.

°

Bekende fiets wacht geduldig in het schuurtje. Helder licht en draagtassen erop. Alleen nog een sopje d'r over. Opgeknapt als nieuw.

°

De dag dat ik mijn fiets gebruiken kan, ligt dichterbij dan ik bedenken kan... voel ik. Of het goed gaat is de vraag niet; ik VOEL en dat is meer dan ik ooit antwoorden kon. πŸͺ£πŸ§½πŸ§Ό

°

#kraan #aan #gaanmetdiebanaan #helen #herstellen #genezen #voelen #geduld #zacht #moedig #stilstaan #bewustwording #pijn #zijn #pijnmagerzijn #fiets #morningpages #ikschrijfeenboek #heelveelstukjes #vanrolstoelnaarracefiets #vertrouwen #houdenvan #nuhierzijn #tevredenmens

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.