#10 FEEEESSSTT! 25 lentes jong & nieuwe energie! πŸŽπŸ’πŸ‘Έ | Veerkrachtvlog

Gepubliceerd op 29 augustus 2020 om 16:05

 

Hiep hiep hoeraaaaa! Een kwart eeuw veerkracht: 25 lentes jong! 

Hoe vaak vier ik nu zoveel feestjes in één week?! Alle liefde voor Nienke, Petra, Detsje, Valerie, Bart, Floor, Anna, Julian en alle mooie felicitaties op afstand.

 

Naast dit feestgedruis stelde ik een ongewone vraag aan mijn huishoudelijke hulp, vond ik nieuwe energie bij BijBetty (www.bijbetty.nl) en deel ik grootse kleine geluksmomentjes. Uiteraard vormt een feestweek als deze flinke uitdagingen voor mijn lichaam. Maar ook dat mag bestaan.

 

(Na)geniet mee en "maak d'r wat van!"

Reactie plaatsen

Reacties

Chris van den Berge
4 jaar geleden

Ben ik nou de eerste die reageert? Ik hoop het niet. Ik ben Chris 72 jaar en heb 3 kinderen wat ouder dan jij. Eh waarom ik reageer weet ik eigenlijk niet. Ja je foto in de huis aan huis met die tekst van groot geschenk. (En ik had gewoon het niet nodig om eerst je gezicht te zien) Dat en eigenlijk alleen dat heeft me geΓ―nspireerd. Niet eens je website. Nou misschien kom ik je in Leeuwarden eens tegen. Of dat gebeurt, geen idee. Gebeurt dat niet dan blijft dat ik nu aan je denk en zo maar een hele reactie aan je heb gestuurd. Vera. Ga zo door. Ga zo door. Liefs Chris