POOOOSSSSTTT! ER IS POST!

Post, ik ben er dol op! 

Een lieve brief, onaangekondigd cadeautje of zomaar een mooie kaart; positiviteit kan oneindig worden gedeeld!

Voor alle vragen, opmerkingen en complimenten die je wilt achterlaten, kun je hier terecht. In mijn digitale brievenbus. Of via onderstaand contactformulier. 

Vind ik leuk ♡

Reactie plaatsen

Reacties

Sjoeke
3 maanden geleden

Hoi Vera
Ik wou de fotos sturen,
Maar wat is je mailadres nou precies...

Groetjes Sjoeke uit restaurant Rainbow♡

Bea
2 jaar geleden

Hallo Vera , heb je site gelezen leuk!
Helaas was mijn man vanmiddag weg dus lukte het niet om de fiets te brengen
Laat je weten wanneer hij wel komt.

Cathrien kole
2 jaar geleden

Vera, ik heb weer genoten en mijn nichtje Ines
Enthousiast gemaakt, ze is 13j.en probeert ook korte gedichtjes te schrijven.inspiratie via jouw schrijverkunst. Wordt vervolgd.lieve groet Cathrien uit Wemeldinge.

Evert
2 jaar geleden

Ha die Vera, ik heb me weer even bijgelegen op jouw site. Wat ben je ongelooflijk productief geweest: dat zegt wel iets van de nieuwe positieve fase waar je inzit. Van harte hoop ik dat dit zich doorzet en dat we jou toch nog eens over het 11stedentocht circuit zien racen. Een heel fijne zomer gewenst. Evert en Atsje

Stichting Zelfmanegement
2 jaar geleden

Beste Vera,

Via Bertus (chauffeur Witteveen) kregen we jouw kaartje. Zullen we eens van gedachten wisselen als je dat leuk lijkt? Albert (Noordzee ziekte), ben zijn buddy, woont ook in Joure. Bertus had het erover dat jij ook in Joure woont. Hij heeft vast ook wel in het kort verteld wat we doen. We horen graag van je.

Vriendelijke groeten,
Eric Boorsma
06-22136085
Albert Feenstra

Frans en Hennie Beket-Brouwer
3 jaar geleden

Deelname aan de "Iiktoon-Challenge" brengt je tot winnares! Een grote prestatie, om voor Friesland, als de meest veerkrachtige dichtkunstenares uit de bus komen! Wilskracht maakt jouw chronische beperking ondergeschikt aan de talenten die je in je hebt! Chapeau!!!!

Frans en Hennie Beket-Brouwer

rob huis in 't veld
3 jaar geleden

Hoi, ik ben ontroerd door je mooie kaartje bij de plusmarkt in beetsterwaag. Wens je fijne dag en wil je graag een keer ontmoeten Vera. ;)

Frans en Hennie Beket
3 jaar geleden

Wat een goede vlog Vera!!! Jij levert voor menig mens de nodige stof aan tot nadenken en de terugkeer naar de basis van ons bestaan!! Geweldig en wat zie je er ook uiterlijk veel gezonder uit, dan de laatste keer bij onze ontmoeting!! Je mag heel trots zijn op alles, wat je tot nu toe hebt bereikt!!

Betty
3 jaar geleden

Dankjewel voor het kaartje die ik via Henk&Janny kreeg. Leuk bedacht en gemaakt.
Voor jou veel gezondheid en geluk voor 2021, hoop dat er nieuwe perspectieven zich aandienen voor je.
Groetjes betty

Evert Salverda
3 jaar geleden

Hee Vera wij wensen jou fijne feestdagen toe en natuurlijk heel veel gezondheid in 2021. Nog bedankt voor het boekje “Een stralend 2021”.