37. Loslaten = accepteren | Hoe ik er Insta

Gepubliceerd op 5 juni 2021 om 00:00

4 juni 2021

Verhalen fluisteren om aandacht. "Vertel mij, kies mij!" Ze worden allemaal gehoord. Vroeger, later. Ik luister, koester, her-inner, ont-moet en schrijf uit. Het boek dat een droom was, is nu een bestand met een werktitel -ergo: ik werk!

°

Loslaten = accepteren wat is en ruimte geven aan wat komt. Ik neem mijn tijd. Met innerlijke stormen als graadmeter voor de heling die plaatsvindt. Iedere pijn wint aan diepgang en emoties voelen intenser dan ooit. Tegelijkertijd wéét ik dat ik aankan wat ik eerder angstvallig voor me uit schoof. Vol d'r in; heel d'r uit.

°

Ik gun mezelf het licht in de ogen door duisternis aan te durven kijken. Ik zie wat liefdevol aandacht vroeg, maar dat uit angst nooit kreeg. Haat wordt liefde. Hard wordt zacht. Hart verzacht. Dromen bewegen van nachtduister naar daglicht, zonder twijfel. En dat mág moeilijk zijn. Mijn herstel is ingetreden, it giet oan!

°

1... 2... 3... VIER HET LEVEN! ♡

°

#yinyoga #theonlywayisthrough #voorvechters #representatie #chronischepijn #chronischmoe #chronischpositief #ontmoet #moed #verhalendelen #delenishelen #theatermeisje #loslaten #accepteren #latenontstaan #tevreden #helen #pijniseenemotie #itgietoan #durvendromen #boek #allesopzijntijd #loslatenheetdat #hoorwiehetzegt #vierhetleven #vierdezomer

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.