78. Gevoelswereldreis | Hoe ik er Insta

Gepubliceerd op 2 november 2021 om 00:00

2 november 2021

✍🌿Dwars / Door lijden / Vind men lef / Dwars door lef het / Leven
°
Druk de duim van je rechterhand tegen de duim van je linkerkant. Buig wijsvingers naar elkaar toe. Zie een driehoekje verschijnen, of een vierkantje ontstaan. Een hartje vormen? Welke ruimte jij ook inneemt; het holletje in je handen is de leegte waar magie ontstaat.
°
Van alles wat ik wensen kan, gun ik mezelf de tijd het meest. Niet bang zijn. Niet verschuilen. Overvloed niets anders dan kans tot keuzes maken. NEE voor jou = JA voor mij. Ruimte strekt zich uit. Wat ik zocht: ✔gevonden. Ik sta open. Ik stroom. Deinend op een golf, nee ZEE vertrouwen.
°
Ik begrijp het, heus. Doen. Durven. De waarheid. Dromen --> doelen --> daden. Vinkje op de bucketlist. Met droge ogen kijk ik aan. Ik knipper. Ik zucht. Ik kijk op. Zonder bril totaal ander zicht; toch Zie ik meer. In het duister straalt het licht. Helder. Doortastend. Nietsontziend. Nieuwe vergezichten. Gevoelswereldreis. Grenzeloze verbreding. Eindeloze verdieping. Op en neer en nog een k-k-k-k-keerrrrrrrrrrr. Kermis, kernmis?
°
Het enige dat me weerhoud te stralen, zit in mij. Ik kan míjn verschil maken. Ver-innerlijken. HELEN. Ontelbaar veel gebroken stukjes versmelten tot één. Veerkracht. Energie zal stromen zodra uitputting mag Zijn. Pijn verdwijnt zodra het ruimte vindt. Overprikkeling lost op zodra indrukken niet opgelost hóeven worden. Stille uren, wijze lessen. Niet te breken, wel te buigen; trilling in de kern. Het is leegte waarin beweging kan ontstaan•○
°
📸 Maarten Dikken

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.