95. Zelfbevrijding | Hoe ik er Insta

Gepubliceerd op 25 februari 2022 om 18:49

25 Februari 2022

Durf
Je dromen
Achterna te gaan
Zodat ze jou niet
Achtervolgen
°
Liefde heb ik nodig; een Lemniscaat van Liefde. Naar binnen en naar buiten en naar binnen, als een never-ending loop. Vertrouwen, oneindig vertrouwen. Dank♡
°
Ik voel steun van alle kanten. Een diep gevoel van eenheid, saamhorigheid. Het pad van zelfheling dat ik opstapte, laat zich dag voor dag meer zien. Ik kan méér dan ik denk, zodra ik minder denk. Durven voelen en de ruimte nemen alles wat ís tijd te gunnen. “Mijn medicijn is Moed” schreef ik eerder, of: “het Vaccin van Vergeving”. Ik sta op, ik sta, ik ben!
°
Heus, ik ben "er" nog niet. Hier is precies waar ik nu wil zijn. Ook onzekerheid, twijfels en angsten mogen bestaan… Juist! In weerstand liggen immers de meest wijze lessen besloten. Tegenslag hoort bij leven, om voorspoed zichtbaar te maken. "Van Rolstoel naar Racefiets" als metafoor voor opstaan na diep-dieper-diepst vallen: van Zelfbeperking naar Zelfbevrijding.
°
Op een dag fiets ik over de Elfstedentochtfinish. Echter, hier en nu gebeurt het “echte” werk. Hoe meer ik loslaat, hoe meer vastligt… Het komt goed, het ìs al goed. Mooi hoeft niet makkelijk te zijn. V E R T R O U W . . . 
°
Voorlopig offline om me vol op de laatste etappes van mijn helingsreis te kunnen focussen: het uitgraven van de allerdiepste wortels onder de allerdiepste pijn. Klinkt simpel? Is het niet. Of… ja, misschien is het zo simpel wel. Ik zal er alles over delen, zodra ik voel dat ik daar klaar voor ben. Overgave, hè.
°
Onder begeleiding van mooie mensen ga ik ervaren wat verteld wordt in "Vodcast #132 Je bent er al" van Vilna van Betten (zie hieronder).
°
Dank, dank, dank voor ALLE steun die me vanuit de onverwachtste hoeken wordt toegezonden. Zonder jullie zou ik nooit zover gekomen zijn. Mijn dankbaarheid is als een Lemniscaat van Liefde eindeloos. Jullie droegen mij, nog voor ik zelfs durfde dromen van op eigen benen staan. Ik ont-dek mezelf, met jullie naast me. Moed voor voet, wat een zegen: STAAN VOOR WIE IK BEN. 
°
Dat kruisje komt, het komt. Alles komt. Uiteindelijk komt altijd alles goed🙏
°

📸 @gerritzondervan |👊 @youweusproject | 🙌 Impacter De Fryske Marren | ☕ VANMARK

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.