#GeenDorHout

Gepubliceerd op 14 augustus 2020 om 11:09

Ondertussen op Instagram...

 

13 augustus 2020

Je

Hoeft geen

Waarde te leveren 

Om van meerwaarde te

Zijn

· 

Glitterbadpak. Uitgeput. Over( )leven. #GeenDorHout

 

 

 

14 augustus 2020

Zonder / Meer waarde / Te hoeven leveren / Kun je van meerwaarde / Zijn

· 

Ik ben Vera, 25 lentes jong en ik leef alweer tien jaar samen met o.a. fibromyalgie. 24/7 pijn is mijn realiteit. Soms zie je me in een elektrische rolstoel, soms word ik geduwd, soms loop ik achter een rollator, met een wandelstok of zelfs met mijn handen vrij. Vaak lig ik echter uitgeput op bed, onzichtbaar voor de buitenwereld. Beperkingen zie ik als grenzen van mijn mogelijkheden. Talenten en veerkracht heb ik gelukkig genoeg. Zo zet ik als oud-kunststudent mijn creativiteit in om mijn verhaal te delen op 1234hetleven.nl. Hiermee probeer ik de representatie te zijn die ik zelf zo mis(te als puber). Ik geniet van het leven, mijn vrienden, frisse lucht en duizend-en-één-meer buitengewone dagelijkse cadeau(tje)s. Mijn lichaam mag dan geregeld tegenstribbelen; ik ben zeker #geendorhout.

·

Onder de hashtag #GeenDorHout geven mensen die chronisch samenleven met ziekte gezichten aan berichten over "de risicogroep” en “de zwakkeren van de samenleving”. Mensen over wie gepraat wordt als "dit is de tijd om de kaf van het koren te scheiden”. Wij zijn MENSEN met verhalen; #GEENDORHOUT dat gekapt moet worden.

·

#waardevol #leven #samenleven #vierhetleven #levenmetpijn #fibromyalgie #chronischziek #chronischepijn #chronischevermoeidheid #mecvs #myalgischeencefalomyelitis #hoogsensitief #hypermobiel #prikkelbaredarmsyndroom #rolstoel #rollator #wandelstok #jonggeleerdisoudgedaan #chronischoptimistisch #chronischpositief #veerkracht #representatie #diversiteit #inclusiviteit #wijkunnendit #poweronwheels